POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Inter och Milan byter Pazzini mot Cassano - snart klart

Det ser ut som att bytet mellan rivalerna snart är klart. Giampaolo Pazzini flyttar från Inter till Milan och Antonio Cassano går i motsatt riktning. Milan får i så fall betala ytterligare 60 miljoner kronor för bytet.
Under tisdagen väntas spelarna genomgå läkarundersökningarna innan de skriver sina kontrakt. Pazzini skriver på ett treårskontrakt med Milan och får 23 miljoner om året medan Cassano skriver ett tvåårskontrakt och för det får 25 miljoner om året.

 

Publicerad 2012-08-21 kl 14:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå