POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Bolton och Liverpool jagar franske stortalangen

Moussa Sissoko kan vara på väg till England. 21-åringen är fostrad och spelar fortfarande kvar för Toulouse men med ett år kvar på kontraktet kan klubben tvingas sälja honom för att inte hamna i en sits där en stekhet 22-åring går som Bosman. Sissoko jagas av Liverpool och Bolton och gör ingen hemlighet av att han gärna ser en övergång till England.

– Den engelska ligan attraherar mig mest, säger han.

– Min profil kanske intresserar några klubbar. Men om jag lämnar måste det vara för en större klubb som Man United, Arsenal, City eller kanske Newcastle eller Tottenham. Men just nu måste jag jobba hårt för att det ska bli så. Det har också varit diskussioner med Roma den här sommaren men inga konkreta bud.

Publicerad 2012-08-23 kl 00:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå