Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool rensar ut för att få Dempsey

Liverpools nye manager Brendan Rodgers fortsätter att bygga upp sitt eget lag. Han planerar att göra sig av med flera av sin föregångare, Kenny Dalglishs, gamla favoritspelare. Både Charlie Adam och Jay Spearing ska nu vara på väg bort från klubben som då hoppas få ihop tillräckligt med pengar för att köpa Fulhams Clint Dempsey, enligt uppgifter till The Daily Mail.

Fulham har satt en prislapp på 82 miljoner kronor för Dempsey. Men Fulham är även intresserade av att köpa Charlie Adam och har fått ett erbjudande från Liverpool där Adam utgör en delbetalning för Dempsey. Detta förväntas sänka Dempseys prislapp med ungefär 27 miljoner kronor.

Även 23-årige Jay Spearing ryktas vara på väg att lämna och det är framförallt Bolton som är intresserade av att köpa loss mittfältaren.

Publicerad 2012-08-23 kl 11:48

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons