POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

”David Luiz är inte till salu”

Barcelona har sagts vara på gång med ett bud på Chelseas mittback David Luiz, och till och med PL-rivalen Manchester City har påståtts vara intresserat – men Chelseas manager Roberto Di Matteo har inga planer på att sälja sin brasilianske mittback.
– Han är en del av våra långtgående planer här. Det är normalt att det finns intresse eftersom han är brasiliansk landslagsback, men vi har tre landslagsbackar på hans position och det är toppen, det behöver vi i en sådan här klubb, säger Di Matteo.

Publicerad 2012-08-25 kl 11:55

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå