Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United kan sälja Nani och Anderson – och Rooney om han inte "skärper sig"

Sillybloggen

Spänn fast säkerhetsbältena, nu sillykör vi! Bara en knapp vecka kvar av transferfönstrets öppethållande och för de som älskar silly season med allt vad det innebär så är utsikterna att få sig så mycket sockersöta sillyrykten till livs att man får hål i tänderna goda. På söndagen bjuder de engelska tabloiderna på ett par riktiga sillygodbitar vissa mer troliga än andra som väl inte känns så troliga. Nåja. Daily Mail skriver att både Nani och Anderson kan vara på väg från Manchester United. Nani var inte med i truppen till lördagens match mot Fulham och sägs vara till salu, precis som Anderson som blir din för det överkomliga priset av 15 miljoner enpundsmynt i en gigantisk säck. Tottenham ska enligt Daily Mail sitta och frenetiskt räkna sina mynt för att se om de har råd med honom och även Benfica sägs vara intresserat. Nani som verkar begära för hög lön för att United ska vilja förnya sitt kontrakt med honom ska ha intressenter i ryska mästarna Zenit St Petersburg.

Och som om detta inte vore nog skriver The Sun att Wayne Roney minsann inte ska känna sig säker på att bli kvar Manchester United, nej då. Tidningen skriver att om han inte ”skärper sig” och förbättrar sin attityd på och vid sidan om planen så kan Alex Ferguson komma att kränga iväg honom för 50 miljoner pund. Jodå.

Annons
Publicerad 2012-08-26 12:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto