Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea ignorerar Leverkusens "inte till salu"

Chelsea har redan spenderat mycket pengar på unga stjärnskott under silly season, med succémannen Eden Hazard i spetsen. Nu skriver The Guardian att Chelsea är intresserade av Bayern Leverkusens unge landslagsspelaren André Schürrle.

Leverkusen har dock gått ut med att Schürrle inte är till salu och nobbat Chelseas tidigare bud på 175 miljoner kronor. Nu förbereder Chelsea ett sista bud på Schürrle. Om budet skulle gå igenom kommer Chelsea spenderat över 100 miljoner pund, det vill säga över en miljard svenska kronor, under sommarens silly season.

Publicerad 2012-08-29 kl 15:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons