POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Feyenoord ger upp Guidetti? Pellé ersätter

När John Guidetti var utlånad till Feyenoord förra säsongen blev han snabbt en fansfavorit. I början av den här säsongen har Feyenoords supportrar hyllat svensken och krävt att ledningen tar tillbaka honom till klubben.

Nu har Feyenoord ställt in siktet på en annan anfallare. Klubben är nära att värva Parmas Graziano Pellé enligt football-italia. 27-årige Pellé har tidigare spelat för den holländska klubben AZ Alkmaar och kan alltså vara på väg tillbaka till Holland.

Frågan är om det betyder att Feyenoord helt gett upp hoppet om att låna Guidetti.

Publicerad 2012-08-30 kl 12:32

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå