POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Antonsson och Granqvist får nya lagkamrater?

Mikael Antonssons Bologna och Andreas Granqvists Genoa jobbar febrilt på att hitta nya anfallare.

Bologna, som precis fått in mycket pengar för Gaston Ramirez, vill värva Genoas Alberto Gilardino för att förstärka anfallet. Först hade Bologna siktat in sig på Lazios Sergio Floccari men när han till slut valde att tacka nej har man istället riktat in sig på den före detta landslagsmannen. Enligt Gazzetta Dello Sport  är Bologna, Genoa och Gilardino alla överens, men ingenting kan gå i lås förrän Genoa har gjort klart med en ersättare. Genoa vill värva tillbaka Borriello från Roma men har ännu inte helt kommit överens med spelaren om löneanspråken. Allt förväntas dock lösas under dagen. Troligen har både Antononsson och Granqvist nya lagkamrater till imorgon.

Publicerad 2012-08-31 kl 11:22

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå