POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Rangers fortfarande intresserat av Daniel Larsson

Inte nog med att Udinese vill köpa Mathias Ranegie – skotska Rangers är fortfarande intresserat av MFF:s Daniel Larsson om man får tro en journalist på skotska Daily Express som twittrade om det hela sent på torsdagen. Malmö sägs vara beredda att släppa Larsson vars kontrakt går ut om han kan komma överens med Rangers. Frågan är väl dock om Larsson kan tänka sig att flytta till Rangers som förvisso är en storklubb, men den spelar för tillfället i skotska fjärdedivisionen.

Publicerad 2012-08-31 kl 01:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå