Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Bale vill till Real Madrid"

Sillybloggen

Spänn fast silly-säkerhetsbältena, för nu ska vi ut och åka. Jo förstår ni, goal.com berättar nu exklusivt om hur Gareth Bale vill till Real Madrid och att han inom kort kommer att meddela klubben om sin önskan. Han ser det enligt dem som en möjlighet till regelbundet spel i Champions League, något som Tottenham inte bedöms kunna leverera. Att flytta till någon annan klubb i Premier League är inte aktuellt då Tottenham sägs begära 60 miljoner pund, över 600 miljoner kronor av en ligakonkurrent. Istället är det alltså Real Madrid som är Bales guldkruka i slutet av transferregnbågen.
Enligt Goal skulle bale kosta Real 50 miljoner pund, strax över en halvmiljard kronor. Goal medger att priset kan bli ett hinder vilket låter rimligt med tanke på att de båda klubbarna behövde ganska lång tid på sig att komma överens om en summa för Luka Modric som byte från Spurs till Real i somras.

Annons
Publicerad 2012-11-23 19:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto