Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Wenger vill ha Henry klar till FA-cupmatch efter nyår

Enligt Daily Mail närmar sig Arsenal och New York varandra när det gäller en överenskommelse om ännu en utlåning av anfallaren Thierry Henry. Enligt tidningen vill Wenger lösa affären så snabbt som möjligt så att Henry är tillgänglig till FA-cupmötet med Swansea den 6 januari.
Ett tänkbart hinder i förhandlingarna mellan klubbarna är att New York sannolikt vill att Henry ska komma tillbaka till den amerikanska säsongsstarten i mars medan Wenger helst skulle behålla Henry säsongen ut.

Publicerad 2012-12-10 kl 09:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons