Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Han ska ersätta Demba Ba

Demba Ba och Newcastle är inte överens om en förlängning av Bas kontrakt. Nu uppger The Sun att tränaren Alan Pardew gett upp hoppet om att få behålla sin hyllade anfallare och redan letar efter dennes ersättare.

Den som Pardew ställt in siktet på är Dynamo Kievs, Artem Milevskiy. Den 27-årige anfallaren kopplas även ihop med Liverpool som försökte köpa honom redan under Roy Hodgsons tid som tränare för klubben.

Då var det Dynamos krav på 150 miljoner kronor som avskräckte Liverpool. Nu är dock Mileyskiys kontrakt nära att gå ut och Dynamos pris ska ha sänkts till 70 miljoner kronor, av rädsla för att han ska gå gratis till sommaren.

Publicerad 2012-12-12 kl 20:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons