Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Här är spelarna som är på väg till Liverpool

Brendan Rodgers verkar ha bestämt sig. Liverpools manager har siktat in sig framför allt två spelare när transferfönstret öppnar den 1 januari. Den handlar om Chelseas anfallare Daniel Sturridge och Blackpools Tom Ince. Det skriver flera engelska medier på onsdagen. 23-årige Sturridge var på väg till Liverpool på lån redan i somras men Rodgers ville ha en permanent affär vilket han kan få i januari. För det lär Liverpool få betala 135 miljoner kronor. 20-årige Ince – som är son till gamle storspelaren Paul Ince – lämnade Liverpool 2011 men har gjort succé i Blackpool under hösten. I och med en klausul i sitt kontrakt kan han nu gå tillbaka till Liverpool för runt 65 miljoner kronor.

Publicerad 2012-12-12 kl 10:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons