Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Huntelaar flörtar med Inter

Klaas-Jan Huntelaars kontrakt är på väg att gå ut med Schalke och om Schalke ska få betalt för honom gäller det att man säljer i januari. Liverpool och Arsenal har båda kopplats ihop med Huntelaar men nu flörtar hans agent med Inter, rapporterar Football Italia. Agenten Arnold Osterveer ska ha sagt att Huntelaar gärna skulle flytta tillbaka till Milano, där han tidigare spelat för Milan. ”Han skulle gärna spela i Milano igen, särskilt som Inter skulle ge honom chansen att visa vilken stor spelare han är”, säger Oosterveer

Publicerad 2012-12-13 kl 22:45

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons