POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Inters åttonde argentinare på gång - från Napoli

Inter kan komma att förstärka laget med ytterligare en argentinare. Napolis försvarare Hugo Campagnaro kan nämligen vara på ingång.

Enligt Tuttosport är Inter och Napoli redan överens om en affär. Campagnaros kontrakt går ut till sommaren och eftersom Inters president Massimo Moratti vill behålla sin goda relation till Napoli och president Aurelio De Laurentiis vill han inte plocka honom gratis i sommar utan ska ha erbjudit ca 1 miljon euro för försvararen.

I Inter spelar redan sju argentinare, Rodrigo Palacio, Diego Milito, Riccardo Alvarez, Esteban Cambiasso, Matias Silvestre, Javier Zanetti och Walter Samuel. Snart kan kanske alltså Inter lägga till Hugo Campagnaro till den skaran.

Publicerad 2012-12-13 kl 10:54

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå