Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Chelsea lockar Falcao med superkontrakt - bättre än Torres

Att Atletico Madrids glödhete striker Radamel Falcao kommer att vara en av Silly Seasons största snackisar är inte speciellt konstigt. Nu skriver The Daily Mail att Chelsea tänker försöka locka till sig anfallaren med ett superkontrakt.

Falcao ska då bli klubbens bäst betalde spelare, alltså få ett ännu bättre kontrakt än Chelseas mycket stora värvning, Fernando Torres. Falcao kommer enligt tidningen att tjäna ca 2 miljoner kronor i veckan, det vill säga ungefär 107 miljoner kronor om året, om han väljer att skriva på kontraktet. Torres tjänar “bara” 1,8 miljoner kronor i veckan.

Falcao ligger tvåa i La ligas skytteliga efter suveränen Lionel Messi och colombianen är en stor anledning till att hans Atletico Madrid för närvarande ligger tvåa i spanska La Liga. Före Real Madrid och med häng på serieledarna Barcelona.

Frågan är om Benitez kommer att göra plats för både Falcao och Torres om övergången blir av. Kanske får Torres se sig petad, trots att han fått en nystart under Benitez som han även hade som tränare i Liverpool. Torres har gjort fem mål på de sex matcher som Benitez lett laget.

 

Publicerad 2012-12-14 kl 10:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons