Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lampard kan lämna Chelsea

Sillybloggen

Chelsea förstärkte mittfältet ordentligt under sommarens Silly Season, och fler unga talanger ryktas vara på väg in till klubben. Då tror Frank Lampard att hans tid i klubben går mot sitt slut.

Mittfältarens kontrakt går ut till sommaren och han har ännu inte hört någon från klubben om en förlängning. Trots att han varit en av klubbens viktigaste spelare under flera år och var en av de tongivande i laget som vann Champions League i våras.

– Diskussioner om en förlängning på ett eller två år existerar inte. Ingenting har sagts och ingenting har planerats vad jag vet. Vi har inte pratat överhuvudtaget, säger Lampard till The Daily Mail.

– Bollen är hos Chelsea. Jag känner att jag har två, tre år kvar på toppnivå, men det är upp till klubben om de vill förlänga. Vad som än händer har jag haft en fantastisk tid i klubben. Kanske kommer den inte att vara för alltid, även om jag vill det, säger Lampard.

Annons

Klubbar som redan nu börjat höra sig för om Lampard är Los Angeles Galaxy och kinesiska Guizhou Renhe. Men om Lampard går som bosman i sommar lär det vara fler klubbar som är ute efter engelsmannens namnteckning.

Publicerad 2012-12-14 12:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto