Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lampard kan lämna Chelsea

Chelsea förstärkte mittfältet ordentligt under sommarens Silly Season, och fler unga talanger ryktas vara på väg in till klubben. Då tror Frank Lampard att hans tid i klubben går mot sitt slut.

Mittfältarens kontrakt går ut till sommaren och han har ännu inte hört någon från klubben om en förlängning. Trots att han varit en av klubbens viktigaste spelare under flera år och var en av de tongivande i laget som vann Champions League i våras.

– Diskussioner om en förlängning på ett eller två år existerar inte. Ingenting har sagts och ingenting har planerats vad jag vet. Vi har inte pratat överhuvudtaget, säger Lampard till The Daily Mail.

– Bollen är hos Chelsea. Jag känner att jag har två, tre år kvar på toppnivå, men det är upp till klubben om de vill förlänga. Vad som än händer har jag haft en fantastisk tid i klubben. Kanske kommer den inte att vara för alltid, även om jag vill det, säger Lampard.

Klubbar som redan nu börjat höra sig för om Lampard är Los Angeles Galaxy och kinesiska Guizhou Renhe. Men om Lampard går som bosman i sommar lär det vara fler klubbar som är ute efter engelsmannens namnteckning.

Publicerad 2012-12-14 kl 12:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons