Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Liverpool valde Henderson framför Götze

Sillybloggen

Under 2011 genomförde Liverpool ett antal dyra värvningar för att på allvar kunna konkurrera om en plats bland de fyra bästa i Premier League, och därmed få chansen att spela i Champions League. Andy Carroll, Luis Suarez, Stewart Downing, Sebastian Coates och Jordan Henderson var några av värvningarna som skulle föra klubben tillbaka till toppen.

Så har det dock inte blivit. Suarez gör det visserligen bra, men resten har inte lyckats i laget. Exempelvis är Carroll utlånad och Henderson har inte lyckats ta en fast plats i startelvan under hösten.

Nu skriver The Times att Liverpool hade möjlighet att värva Dortmunds supertalang, Mario Götze, men istället valde att köpa loss Henderson för 150 miljoner kronor.

– Comolli och Dalglish blev tillfrågade om de ville köpa Götze. Men de svarade att Henderson var förstavalet, säger Rory Smith på The Times.

Damien Comolli och Kenny Dalglish har blivit mycket kritiserade för sina spelarköp under deras tid i klubben. Idag är 20-årige Mario Götze en av Europas hetaste talanger, Henderson har i sin tur bara startat i två ligamatcher för sitt Liverpool.

Annons
Publicerad 2012-12-14 19:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto