Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Rosenborg värvar förre Sundsvallstränaren

Den norska klubben Rosenborg är nära en ersättare för sparkade Jan Jönsson. Aftenposten skriver på fredagen att klubben sitter i möte med den före detta Sundsvallstränaren Per “Perry” Joar Hansen. Det mesta i kontraktet ska vara klart och parterna ska slutförhandla under fredagen.

Hansen är för närvarande förbundskapten för det norska U21-landslaget som tidigare tog sig till EM 2013 efter att ha besegrat Frankrike i Play-off matchen. Tidigare har dock Hansen varit tränare för Sundsvall i två omgångar (2001-2003 och 2008) och både spelat i Rosenborg och tränat laget.

Publicerad 2012-12-14 kl 12:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons