Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Swansea förlänger med backtalangen

Tidigare har bland annat Manchester United varit intresserade av honom. Men nu har Swanseas back Neil Taylor förlängt sitt kontrakt med klubben.

ANNONS

Swansea bekräftar på sin hemsida att Taylor har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2016.

– Både jag själv och klubben är nöjda med det. Jag ser en framtid här, allting känns rätt för mig. Jag älskar sättet de spelar fotboll på, arenan och fansen. Men, viktigast, min familj är lycklig här, säger Taylor på Swanseas officiella hemsida.

Backen har dock varit borta från matchtruppen sedan i augusti då han bröt fotleden i tre delar. Läkarna har sagt att Taylor troligtvis kommer att vara borta resten av säsongen.

– Jag försöker tänka att jag ligger före schemat och jag vill fortfarande hinna träna med laget innan säsongen är slut. Men om jag måste göra en, eller två, extra veckors rehab är det klart att jag gör det, säger Taylor.

Publicerad 2012-12-14 kl 08:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto