Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Delad Immobile hett byte i Serie A

Ciro Immobile fick sitt stora genombrott i Pescara under den förra säsongen, utlånad från Juventus. Nu ägs anfallaren till hälften av Juventus, till hälften av Genoa och gör det bra i Genoas anfall.

Det har gjort att en rad klubbar nu är ute efter den italienske U21-landslagsmannens signatur. Enligt uppgifter till La Gazzetta Dello Sport är Fiorentina, Palermo, Pescara, Siena och Napoli intresserade av att värva anfallaren. Vem som ligger bäst till i dagsläget är svårt att säga, men Juventus har sagt att man inte kommer att vilja sälja anfallaren till Fiorentina.

Under säsongen har Immobile spelat 14 matcher i Serie A och gjort fyra mål.

Samtidigt ska Genoa vara ute efter Udineses anfallare, Antonio Floro Flores. Strikern är för tillfälligt utlånad till spanska Granada och att Genoa visar intresse för honom ger naturligtvis ännu mer bränsle till de rykten som säger att Immobile är på väg bort.

Publicerad 2012-12-15 kl 20:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons