Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Zlatan jagas av engelska toppklubbarna

Zlatan Ibrahimovic är i sitt livs form. Han har under 2012 öst in mål i PSG, vunnit skytteligan i Milan och gjort “Århundradets mål”, lett landslaget till “Bragden i Berlin” och gjort EM:s snyggaste mål.

Av förklarliga skäl är svensken het på den internationella marknaden och ryktena om en flytt har inte direkt minskat sedan Mino Raiolas utspel om att PSG inte blir Zlatans sista klubb. När Raiola börjar svinga brukar det oftast vara någonting på gång runt Zlatan. Eller som Ekwall uttryckte det i sin blogg: “ska vi läsa in Raiola, så som vi läst in Raiola förut, efter hans senaste utspel att det är något annat som lockar.”

Nu rapporterar The Daily Mail att Zlatan jagas av både de regerande mästarna i Champions League och de regerande mästarna i Premier League. Chelsea och Manchester City ska ha uppmärksammat en spricka mellan Zlatan och PSG. Mästarlagen har därför börjat sondera terrängen för en värvning av svensken.

Det som Daily Mail däremot anger som huvudanledningen till sprickan mellan Zlatan och klubben är att inte parkerat vid spelarparkeringen, utan vid teknikavdelningens parkering, och lämnat bilen i vägen för ingången när han nekades att parkera där. Tidningen påstår att det skapat en spricka mellan stjärnan och klubben.

Nu känns det kanske inte som att Zlatan tvingas bort från klubben för en parkeringsincident, inte heller känns det väl realistiskt att han vill lämna klubben för att han inte får parkera där han känner för. Men det ser onekligen ut som att fler och fler saker börjar tala för en flytt för Zlatan. Fast, köper Benitez in Zlatan istället för Torres som klubben verkar vara fast besluten på att få igång? Om City ska köpa Zlatan, vilken av sina anfallare tänker de sälja?

Vad tror ni? Stannar Zlatan i PSG, och i så fall, hur länge?

Publicerad 2012-12-15 kl 23:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons