Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Allegri: Robinho berättade att han vill lämna

Trots att Milan länge har dementerat att Robinho vill att lämna klubben har ryktet inte velat dö. Nu går lagets tränare, Massimiliano Allegri, ut i italiensk media och erkänner att Robinho längtar hem till Brasilien.

– Robinho har berättat för oss att han vill lämna oss och vända hem till Brasilien. Om han ändrar sig är vi mycket glada om han stannar kvar hos oss, men vill han gå är det rätt beslut för honom, säger Allegri till italiensk media efter vinsten över Pescara.

Robinhos gamla klubb, Santos, har bekräftat att de förhandlar med Milan om anfallaren och att deras första bud blev nekat. Tidigare har bland annat Neymar gått ut i den brasilianska pressen och berättat att han gärna skulle spela med Robinho i Santos. Det ser ut att inte vara speciellt långt borta då Santos förbereder ett andra bud på Robinho.

Publicerad 2012-12-16 kl 18:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons