Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

City vill snuva United på "Den nye Mascherano"

Manchester City är på jakt efter en defensiv mittfältare, en jakt som tagit dem till Argentina och “den nye Mascherano”. River Plates argentinske talang, Ezequiel Cirigliano, ska vara Citys hetaste alternativ för tillfället enligt Daily Star.

Mittfältaren har även kopplats ihop med Mancherster United och Real Madrid och 20-åringen jämförs med sin landsman Javier Mascherano. City ska dock tro att de har ett försprång framför United och Real då klubben redan har tre argentinare i laget som kan övertyga talangen. (Carlos Tevez, Sergio Aguero och Pablo Zabaleta.)

Cirigliano beräknas kosta City ungefär 160 miljoner kronor att köpa loss från River Plate. Den argentinska klubbens president, Daniel Passarella, ska befinna sig i Manchester för att förhandla. Om det är med United eller City han ska förhandla med är dock oklart.

Publicerad 2012-12-16 kl 13:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons