Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Espinoza klar för PL

Sillybloggen

Roger Espinoza imponerade stort under sommarens olympiska spel, där hans Honduras bland annat slog ut Spanien och pressade Brasilien i kvartsfinalen. Nu är mittfältaren klar för en övergång till Premier League-klubben Wigan när hans kontrakt går ut i slutet av december.

Det stod klart sedan FA under måndagen beslutat att ge Espinoza arbetstillstånd i England. 26-åringen spelar för tillfället i MLS-laget Sporting Kansas City men kan gå som bosman i januarifönstret.

– Det är en dröm för mig att få spela i England och jag är mycket tacksam för att klubben (Wigan) jobbat så hårt för att kunna värva mig, säger Espinoza enligt fifa.com.

Wigans tränare, Roberto Martinez, var också mycket nöjd med värvningen då han tror att Espinoza kan hjälpa laget att klättra i tabellen.

– I matcherna mot Spanien och Brasilien (OS 2012) visade han vilken vinnarinstinkt han har och hur stark han är mentalt. Det kommer att bli en viktig injektion i truppen, säger Martinez enligt fifa.com.

Annons

Klubben har för närvarande 15 poäng och på 18 plats i Premier League.

Publicerad 2012-12-17 21:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto