Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

PSG-spelare mot PL

När Paris Saint-Germain hämtade in Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva i somras ökade konkurrensen i truppen markant. Det har gjort att några av de petade spelarna börjar se sig om efter nya klubbadresser under januarifönstret.

Tidigare var det Kevin Gameiro som är missnöjd med bristande speltid, nu går även Diego Lugano på samma linje. Den 32-årige backen har inte fått speciellt mycket speltid sedan han kom till PSG 2011. Trots det ska flera klubbar i Premier League vara intresserade av uruguayanens tjänster. Det säger hans agent enligt Sky Sports.

Det ska även finnas intresse för Lugano från en klubb i Spanien, samt brasilianska Gremio.

Publicerad 2012-12-17 kl 10:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons