POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vertonghen vill värva Ajaxstjärnan

Tottenham borde försöka värva Ajaxs spelfördelare Chrisian Eriksen. Det tycker lagets försvarare, Jan Vertonghen. Backen har själv spelat med Eriksen i Ajax och menar att det vore en perfekt värvning för Spurs.

– Tekniskt är han en av de bästa spelarna jag har spelat med. Han kan använda höger och vänster fot lika bra och är aldrig skadad. När han blir lite starkare fysiskt tror jag att han kan spela i vilket lag som helst, säger Vertonghen enligt talksport.

Eriksen har varit ordinarie i Ajax A-lag i flera år och har ryktats gå till olika internationella toppklubbar i flera transferfönster i rad. Mittfältaren själv säger dock till goal.com att han inte har bråttom att gå till någon annan klubb och hoppas avsluta säsongen i Ajax.

Publicerad 2012-12-17 kl 16:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå