Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal vill värva Dani Alves

Arsenal är på väg att tappa Bacary Sagna, då vill Wenger ersätta honom med Dani Alves.

Det är den spanska tidningen AS som kommer med uppgifterna. Eftersom Barcelonas nye coach, Tito Vilanova, har satsat på Martin Montoya och Adriano som högerbackar under säsongen har Alves inte fått så mycket speltid som han är van vid.

Bevisligen har det ändå gått bra för Barcelona som är vidare i Champions League och leder La Liga med nio poäng ned till tvåan. Vilanova spås då fortsätta att satsa på Montoya och Adriano, vilket sätter Alves i en ny situation. Brassen har varit ordinarie i Barcelona flera säsonger i rad och Wenger hoppas nu att han kan locka till sig 29-åringen.

Samtidigt kopplas Sagna ihop med en flytt till PSG. Enligt The Daily Mail ska klubben vara beredda att betala 108 miljoner kronor för högerbacken.

Publicerad 2012-12-18 kl 15:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons