Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Athletic: "Llorente stannar"

En av de namn som det ryktats mest om hittills i Silly Season är Athletic Bilbaos anfallare Fernando Llorente. Den bänkade stjärnan kopplas ihop med flera europeiska storklubbar och klubben måste sälja om de ska få in pengar för Llorente. Detta på grund av att anfallaren kan gå som bosman i sommar.

Trots det går nu Athletic ut och säger att anfallaren inte kommer att lämna truppen i vinter.

– Den spelaren gör vårt lag mer slagkraftigt och hans framtid kommer att bestämmas av klubben. Llorente kommer att stanna med oss säsongen ut, säger Atheltics president, Josu Urrutia, till Sky Sports.

Anfallaren själv har kommenterat att Premier League vore ett lockande alternativ och där ska flera klubbar vara intresserade. Blanda annat Manchester City, Arsenal, Tottenham och Liverpool har nämnts som intresserade av spanjoren. Llorente har spelat i Athletic i hela sin vuxna karriär, spelat över 300 matcher för klubben och gjort mer än 100 mål.

Publicerad 2012-12-18 kl 20:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons