Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan intresserade av Helsingborgssuccén

Milan är ute efter att förstärka offensiven under januarifönstret. Det kan de göra med en gammal Helsingborgsspelare.

Enligt italiensk media och milannews.it är den italienska storklubben ute efter den isländske skyttekungen Alfred Finnbogason. Anfallaren har gjort det riktigt bra sedan han anlände till sin nuvarande klubb Heerenveen och har gjort 17 mål på 16 matcher.

Nu har Heerenveens tränare, Marco van Basten, rekommenderat Finnbogason och den offensive mittfältaren Filip Djuricic till Milan. Van Basten är själv en legendar i Milan efter att ha spelat i klubben mellan 1987-1995, under tiden där ledde han sitt lag till flera segrar i Serie A, vann europacupen och blev tilldelad Ballon d’Or.

Publicerad 2012-12-18 kl 18:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons