Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Gamle Milanstjärnan kan återvända

Trots att Milan uttryckt att de kommer att satsa på unga, lovande spelare ryktas det nu om att en gammal Milanhjälte kan vara på väg tillbaka till klubben.

Det ryktas om att Clarence Seedorf kan göra en snabb återkomst till klubben som han lämnade i somras. Holländaren spelar numera för brasilianska Botafogo och har haft en lyckad höstsäsong där. Corriere dello Sport skriver att mittfältaren kan återvända till Milan för att sedan jobba med Berlusconi när spelarkarriären tagit slut.

Seedorf har ett bra förhållande till Berlusconi och Milan, där han spelade i tio år. Något som dock skulle kunna tala emot en återkomst är att Seedorf har gjort ett bra intryck i Botafogo och att de troligtvis inte kommer att släppa honom lättvindigt.

Publicerad 2012-12-20 kl 22:13

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons