Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uniteds nya mål - norrman ska förstärka backlinjen

Sillybloggen

Sir Alex Ferguson har sagt att han inte kommer att värva i januari. Trots det ryktas det en hel del om olika tänkbara nyförvärv. Den senaste i raden är en norrman som ska styra upp Uniteds läckande försvar.

För trots att klubben leder Premier League har försvaret inte haft sin bästa säsong hittills. I bara fyra matcher har laget lyckats hålla nollan och då har laget ändå spelat 25 matcher sedan säsongen startade.

Spelaren i fråga är den norske landslagsmannen, Vegard Forren enligt manchester evening news. Den 24-årige mittbacken har lett sitt Molde till två raka ligasegrar och har imponerat stort på den förre Unitedspelaren Ole Gunnar Solkjaer.

– Vi har inte fått några erbjudanden för Vegard, men det är många som hört av sig om Vegard. Jag förväntar mig att vi får ett bud på honom i januari, säger Solkjaer till Romsdals Budstikke.

Annons

Solkjaer har tidigare gått ut och sagt att han mycket väl kan tänka sig att Vegard skulle platsa i United.

– Ja, han kan spela för Manchester United, men det behöver jag inte berätta för honom. När han är som bäst är han en mycket bra fotbollsspelare, sade Solkjaer till norska TV 2.

Publicerad 2012-12-20 16:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto