Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgifter: Man U och Dortmund överens om Lewandowski

Manchester United har allt oftare kopplats ihop med Dortmunds stjärnstriker Robert Lewandowski. Ferguson har dock samtidigt sagt att klubben inte kommer att värva i vinter. Nu kan Goal kommit på hur det ligger till.

Enligt dem ska klubbarna och Lewandowski vara överens om en övergång – till sommaren. Lewandowski ska ha muntligt accepterat ett preliminärt kontrakt med United som sträcker sig fem år. En stor anledning till att affären kommer att vänta till sommaren är att Dortmund vill behålla Lewandowski under vårens Champions League-slutspel.

Manchester United beräknas behöva betala 125-148 miljoner kronor för den polske anfallaren i sommar. I United återförenas Lewandowski med sin före detta radarpartner, Shinji Kagawa, som värvades till United i somras.

Publicerad 2012-12-21 kl 17:50

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons