Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bastos intressant för PL

Lyons ytter, Michel Bastos, kan vara på väg till Premier League. Brassen har i flera år varit en av Lyons viktigaste spelare. Lagets ordförande, Jean-Michel Aulas, har dock gått ut med att de är villiga att sälja Bastos om rätt pris dyker upp. Då han bara spelat tio matcher under hösten.

Enligt Sky Sports har Tottenham, Liverpool och Newcastle följt spelaren länge och kan nu se sin chans att knyta till sig brassen. Den 29-årige yttern har gjort fem mål på tio matcher och kan användas som både vänstermittfältare och vänsterback.

Publicerad 2012-12-22 kl 11:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons