POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Villa: Benteke kan sluta drömma

Aston Villas 21 årige succéanfallare Christian Benteke har kopplats ihop med en övergång till Arsenal. Anfallaren har tidigare gått ut med att Arsenal är hans favoritklubb och att det vore en dröm att spela där. Men Aston Villa meddelar att de inte vill sälja stjärnskottet.

– Vi försöker att bygga någonting här, vilket kan ta ett par år. För att vi ska lyckas behöver vi bra spelare. Det finns ingen poäng i att låta spelare spela en halv säsong och sedan sälja dem vidare. Det är inte rätt väg att gå, säger klubbens manager, Paul Lambert.

Aston Villa värvade Benteke i somras från den belgiska klubben Genk för en övergångssumma på 7,4 miljoner kronor. Efter en höst där Benteke gjort åtta mål och konkurrerat ut Darren Bent har hans värde stigit betydligt.

Publicerad 2012-12-22 kl 15:43

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå