POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Chelsea har bjudit in Falcao att bekanta sig med klubben

Håll i hatten, här är de senaste buden från de engelska tabloiderna kring vem som står på Chelseaägaren Roman Abramotvitjs shoppinglista i januari. Enligt Express så har han bjudit in Atléticos anfallsess Falcao för att bekanta sig med klubben.

De rapportera också att man överväger att ta hem West Bromlånet Romelu Lukaku som lånades ut i somras – och att intresset för Sjachtars brasse Willian, som själv har sagt att Chelsea har budat på honom. Det riskerar att bli trångt på Chelseas avbytarbänk i vår.

Publicerad 2012-12-25 kl 18:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå