POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

QPR-spelaren pratar med Milan

Queens Park Rangers har inte fått den bästa starten på säsongen. Nu kan en av deras stjärnor lämna laget.

När QPR för ett tag sedan vann sin första match för säsongen i Premier Legue spelade Adel Taarabt en nyckelroll. Speldirigenten säger nu till Gazzetta dello Sport att hans agent för diskussioner med Milan.

– Min agent pratar med Galliani, men det beror på vad som händer med Robinho och Pastore. Om jag skulle gå till Milan skulle det öppna dörrarna till att gå till riktigt stora klubbar som Real Madrid och Barcelona, säger Taarabt.

Mittfältaren tror också att han kommer att lyckas i den italienska klubben, om han får chansen.

– Min vän Boateng är också i Milan. När vi spelade tillsammans i Tottenham var båda utanför startelvan så jag tror att jag också har en chans. Jag skulle bara nobba ett bud från de engelska toppklubbarna om Milan lade ett bud på mig, säger Taarabt.

Publicerad 2012-12-25 kl 11:08

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå