Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sneijder allt närmare Tottenham

Wesley Sneijder har varit bänkad stora delar av hösten i Inter och har inför silly season kopplats ihop med flera europeiska toppklubbar.

Gazzetta dello Sport rapporterar nu om att det är Tottenham som är närmast att knyta till sig mittfältaren. Sneijder ska ha kommit överens med klubben om en övergång och det som återstår att förhandlas om är transfersumman.

Spurs ska se honom som en värdig ersättare till Luka Modric som gick till Real Madrid i somras. Det har även ryktats om att PSG, Schalke, Anzhi, Zenit St. Petersburg och Galatasaray varit intresserade av den holländske landslagsmannen.

Sneijder har under hösten inte velat förlänga sitt kontrakt med Inter, då samtliga Inters erbjudanden skulle betytt att Snejder fått lägre lön än han har nu. Sneijder har i dagsläget en lön på 50 miljoner kronor om året. Det rapporteras att han skulle tvingas sänka sin lön till 34 miljoner kronor om året i Inters nya kontraktsförslag.

Publicerad 2012-12-25 kl 13:24

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons