Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sneijder allt närmare Tottenham

Sillybloggen

Wesley Sneijder har varit bänkad stora delar av hösten i Inter och har inför silly season kopplats ihop med flera europeiska toppklubbar.

Gazzetta dello Sport rapporterar nu om att det är Tottenham som är närmast att knyta till sig mittfältaren. Sneijder ska ha kommit överens med klubben om en övergång och det som återstår att förhandlas om är transfersumman.

Spurs ska se honom som en värdig ersättare till Luka Modric som gick till Real Madrid i somras. Det har även ryktats om att PSG, Schalke, Anzhi, Zenit St. Petersburg och Galatasaray varit intresserade av den holländske landslagsmannen.

Sneijder har under hösten inte velat förlänga sitt kontrakt med Inter, då samtliga Inters erbjudanden skulle betytt att Snejder fått lägre lön än han har nu. Sneijder har i dagsläget en lön på 50 miljoner kronor om året. Det rapporteras att han skulle tvingas sänka sin lön till 34 miljoner kronor om året i Inters nya kontraktsförslag.

ANNONS
Publicerad 2012-12-25 13:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto