Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Walcott på väg bort? Arsenal letar ytter

Arsenal planerar att lägga bud på Leicesters unge ytter, Anthony Knockaert. Enligt The Mirror har den franske U-21 landslagsmannen imponerat stort på Wenger och redan gjort fem mål och många assists under sin första höst i Leicester. Även Fulham och Sunderland, med Alexander Kacaniklic respektive Sebastian Larsson i lagen, ska vara intresserade av Knockaert.

Frågan är om Wenger agerar för att ersätta Theo Walcott. Engelsmannen har fortfarande inte förlängt sitt kontrakt med Arsenal och har kopplats ihop med flera toppkonkurrenter till Arsenal i Premier League.

 

Publicerad 2012-12-26 kl 16:52

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons