Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Liverpool jagar Wigans anfallare

Liverpool söker efter en back-up till Luis Suarez och kan ha hittat en i Wigan. Brendan Rodgers ska vara intresserad av att värva klubbens 23-årige anfallare, Franco Di Santo, skriver Daily Mail. Wigan ska vilja behålla argentinaren, men är samtidigt oroliga att förlora honom som bosman då Santos kontrakt går ut i sommar.

Wigan ska även i sin tur börjat titta på en förstärkning till anfallet. Även detta är en argentinare, nämligen Leeds, Luciano Becchio. Wigan ska vara beredda att lägga ett bud på 42 miljoner kronor för strikern.

Publicerad 2012-12-27 kl 13:46

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons