Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Milan och Corinthians överens om Pato

Milans vice president Adriano Galliani är i Brasilien för att sälja sina brasilianska anfallare Pato och Robinho. Nu har förhandlingarna tagit ett nytt steg framåt efter att Corinthians och Milan kommit överens om övergångssumman för Pato.

Corinthians kommer att betala 130 miljoner kronor för brassen. Det ska då sägas att Milan för mindre än ett år sedan nobbade ett bud från PSG på Pato, då erbjöd PSG 301 miljoner kronor för anfallaren. Enligt Gazzetta dello Sport är det bara namnteckningarna som saknas och affären beräknas bli officiell den 1 januari.

Samtidigt har det rapporterats om att Flamengo ger upp att försöka värva Robinho. Anledningen ska vara att de helt enkelt inte har råd. Kvar i racet om anfallaren är dock Robinhos moderklubb, Santos, och Atletico Mineiro.

Publicerad 2012-12-27 kl 12:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons