POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenal och Milan vill värva Juventus anfallare

Juventus går som tåget i italienska Serie A, men spelare som Alessandro Matri har inte fått så mycket speltid som de hade önskat. Nu uppger forzaitalianfootball att Arsenal och Milan vilja värva den 28-årige anfallaren.

Båda klubbarna planerar att göra sig av med några anfallare i vinter och ska därför vilja ta in ersättare för att balansera upp lagen. I Milans fall vill man göra sig av med Pato och Robinho, I Arsenals fall handlar det om Andrei Arshavin och Marouane Chamakh.

Publicerad 2012-12-28 kl 08:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå