POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Napolis försvarare nära Palermo

Palermo ser ut att vara nära Napolis försvarare Salvatore Aronica. 34-åringen ser alltså ut att återvända till sin hemstad då Palermos president, Maurizio Zamparini, själv ska ha bekräftat att övergången är nära.

– Jag tror att det är klart. Vi behöver bara vänta tills Aurelio de Laurentiis (Napolis president) kommer tillbaka från sin semester så han kan skriva under alla papper, säger Zamparini enligt forzaitalianfootball.

I maj 2012 skrev Aronica på ett nytt kontrakt med Napoli på ett plus ett år. Under hösten har backen dock bara fått spela fem matcher och Napoli ska vilja sälja backen i vinter för att han inte ska gå som bosman i sommar.

Publicerad 2012-12-28 kl 09:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå