Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Sportings lagkapten till Premier League

Sillybloggen

Sporting Lissabons unge lagkapten, Daniel Carrico, lämnar nu klubben för engelska Premier League. Ny klubbadress blir Reading som krigar för sin överlevnad i serien.

– Han kan spela på flera positioner, defensiv mittfältare, mittback eller ytterback. Han slåss först och främst om en plats på det centrala mittfältet. Jag tror att han kan klara det, han kan spela och är en tuff kille. Att han var lagkapten säger en hel del om hans personlighet, säger Readings tränare, Brian McDermott till klubbens officiella hemsida.

Carracios kontrakt går ut i sommar, vilket gjorde att Reading bara behövde betala 6,3 miljoner kronor för honom. Spelaren skriver själv i ett öppet brev på Sporting Lissabons officiella hemsida om hur det är att lämna klubben där han växt upp i.

Annons

– Det är med blandade känslor jag skriver detta brev. Jag lämnar klubben jag älskar, där jag tränat och arbetat i flera år. Jag lämnar för att jag har kommit till en punkt i min karriär där jag borde ta lite chanser. Det är ett mycket intressant projekt jag kommer till och som jag vet att jag kan klara av. Sedan vill jag dock återvända till Sporting någon gång i framtiden, säger Carracio.

Publicerad 2013-01-01 21:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto