Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Napoli: "Vargas blir utlånad"

Eduardo Vargas kommer att lånas ut i januari. Det bekräftar Napolis sportchef, Riccardo Bigon.

– Han kommer att bli utlånad. Vi har flera alternativ i Europa och Sydamerika och kommer att försöka välja det som är bäst för hans utveckling. Det har visat sig svårare än väntat för honom att anpassa sig till livet i Italien och den italienska fotbollen, säger Bigon till La Republicca.

23-åringen kom till Napoli från Universidad de Chile under januarifönstret 2012, men har inte alls fått så mycket speltid som han hoppades på. Totalt har anfallaren spelat 14 matcher i Serie A och väntar fortfarande på att få göra sitt första ligamål.

Publicerad 2013-01-01 kl 22:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons