Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Toppklubbarna i PL jagar Betis stjärna

Real Betis har haft en strålande höstsäsong och ligger för tillfället femma i La Liga. Det har självklart gett eko i fotbollsvärlden. Nu kopplas flera toppklubbar i Premier League ihop med Betis spelfördelare, Beñat.

Manchester City, Arsenal, Tottenham och Liverpool uppges alla vara intresserade av att värva 25-åringen, skriver Daily Star. Dessutom finns det intresse utanför PL för Beñat. Även Wolfsburg och Kim Källströms Spartak Moskva nämns som tänkbara klubbadresser.

Publicerad 2013-01-01 kl 11:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons