Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bara läkarundersökning mellan Boateng och Fulham

Den gamle AIK-spelaren Derek Boateng är mycket nära en övergång till Fulham. Jag har tidigare skrivit om att han ryktades gå dit, nu skriver goal.com att det bara är en läkarundersökning kvar innan Boateng är klar för klubben.

Fulham och Dnipro ska vara överens om övergångssumman, men det finns inte några uppgifter på vad den summan ligger på. Mittfältaren kommer att genomföra läkarundersökningen under onsdagen och om allt är som det ska kommer affären att offentliggöras inom de närmaste dagarna.

Publicerad 2013-01-02 kl 15:01

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons