Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sturridge beräknas klar till helgen

Daniel Sturridge är på väg att bli vinterns första stora övergång. Daily Mirror skriver nu att det bara återstår detaljer innan övergången blir helt klar. Anfallaren ska inte hinna bli klart till Liverpools match på onsdagen, men ska kunna delta i helgens match i FA cupen.

Det har ryktats länge om övergången och klubbarna ska vara överens om ett pris på 126 miljoner kronor. Sturridge ska även redan ha klarat Liverpools läkarundersökning. Klubben ville låna anfallaren redan i somras, men Sturridge avböjde för att han ville säljas helt från Chelsea.

Samtidigt rapporterar Daily Mail att Liverpool inte lagt något nytt bud på Thomas Ince. Blackpools tränare, Michael Appleton, säger till tidningen att han räknar med att Ince spelar för Blackpool i deras match i helgen.

– Vi har inte hört något mer sedan Liverpools första kontakt för några veckor sedan, säger Appleton.

Publicerad 2013-01-02 kl 13:16

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons