Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Klart: Chamakh till West Ham

Arsenal lånar ut sin anfallare, Marouane Chamakh, till West Ham för resten av säsongen. Övergången blev officiell på fredagen och spelaren själv ser mycket positivt på affären.

– Jag tror att det här är ett viktigt steg för mig och jag vill inte slösa bort mer tid, jag vill bidra direkt. Jag har inte fått så många chanser att bevisa det den senaste tiden, men jag har gjort det bra tidigare och jag vet att jag är en bra anfallare. Jag känner att jag kan bidra med mitt huvudspel, några mål och sedan vi får se hur det utvecklar sig, säger Chamakh till West Hams officiella hemsida.

West Ham har startat transferfönstret mycket aktivt, klubben har nyligen även gjort klart med Liverpools Joe Cole och letar efter en vänsterback. Ett av de hetaste alternativen är den svenske landslagsmannen, Martin Olsson.

 

Publicerad 2013-01-04 kl 17:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons