Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Arsenals mittfältare mot Sao Paulo

Arsenal saknar inte direkt alternativ på mittfältet och nu uppger den brasilianska klubben Sao Paulo att de vill värva Denilson. Brassen har varit utlånad till Sao Paulo sedan 2011 och klubben vill nu köpa spelaren helt från Arsenal.

– Jag tror att vi kan komma överens med Arsenal. Vi har hört från Denilson att han inte vill återvända till England, utan vill stanna här hos oss. Jag tror också att våran goda relation med Arsenal kommer att se till att affären går igenom, säger Sao Paulos vice president, Joao Paulo de Jesus Lopes, till Daily Express.

Denilson kom till Arsenal från just Sao Paulo år 2006 och har spelat 153 matcher för klubben.

Publicerad 2013-01-08 kl 16:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons